Добре дошли в СЪНИ ХИЛ!

Намерете време за себе си и своите желания...!

Оставете позитивната емоция от правилния избор да превърне мечтите Ви за нов дом в реалност...!

Насладете се на живот в стил, комфорт и класа!

Искрено Ваши,
Екипът на „Съни Хил”                  Реализация

JOINT VENTURE OF EdR Real Estate (Eastern Europe) & ALBIS HOLDINGS BV.
За оптимална работа препоръчваме IE8+, Chrome, Firefox, Safari и Opera.
За Flash версията на страницата, моля кликнете тук


„Съни Хил 2” EАД има удоволствието да предложи на вниманието на настоящи и бъдещи клиенти на комплекс „Съни Хил” новите архитектурни предложения за блок 8 и блок 11 – текущо строителство.

При реализацията на всички сгради „Съни Хил 2” ЕАД следва традицията да предлага апартаменти завършени с прецизно подбрани елементи и детайли.


За последователно разглеждане на визиите на блок 8, блок 11 и етажните разпределения кликнете върху изображенията по-долу.

Блок 8 – текущо строителство

Етажни разпределения - блок 8

Блок 11 – текущо строителство

Етажни разпределения - блок 11

Блок 8, Блок 11 – текущо строителство

Галерия

За да разгледате галерията от 59 снимки, кликнете върху произволна снимка.


   Апартаменти в Бургас директно от инвеститора?Апартамент в Съни Хил!Имот в Бургас на добра цена, без посредник !

Луксозно строителство

„Съни Хил“ е самостоятелен жилищен комплекс от затворен тип, луксозно, ново строителство, предлагащ имоти в Бургас с най-високия за града стандарт. Оригиналният архитектурен дизайн на сградите, ниската им гъстота, средната им височина предоставят на своите обитатели качество на живот с европейски стандарти.

16

Aпартаменти с акт 16

Предвид проявения през годините интерес към „Съни Хил“, комплексът разполага с ограничен брой апартаменти с акт 16. Раздел „Планове“ предоставя актуална информация за свободни наличности.
Квадратурите на апаратаментите, които варират от около 50 кв.м. за апартаменти с една спалня, от 78 до 120 кв.м. за две спални, ще задоволят всеки вкус. „Съни Хил“ продава собствените си апартаменти в Бургас без комисионна за купувача и без посредник. Продажбата на апартаментите се извършва в офиса на компанията в к-с „Съни Хил“, бл.1.

Жилищен комплекс

„Съни Хил” е жилищен комплекс привлекателен за всеки, който иска да се радва от една страна на градския стил на живот, а от друга – на живота в благополучие. Името на проекта отразява особеностите на неговото местоположение с прекрасният, панорамен изглед към Бургаския залив. Сред основните предимства на комплекса са : място за релакс и срещи с приятели в беседка с барбекю, сред ухайни растения, детска площадка и фитнес уреди на открито, както и открит басейн, предлагащ живителна прохлада и приятни емоции през горещите летни дни.

Локация

Разположен върху площ от 18,5 дка в югозападната част на града, в непосредствена близост до зелена зона „Съни Хил” е отлично комуникационно обезпечен с асфалтиран достъп до всяка една от структурите на комплекса и директен излаз към бул. „Тодор Грудов”, който осигурява лесен достъп до централната част на Бургас, АМ Тракия и изходите на града.


Информация за Съни Хил:

  • Разположен сред зеленина, с живописна гледка към Бургаския залив;
  • Открит басейн , ситуиран в най-високата част на комплекса, дефинирана от денивилацията на хълмистия терен;
  • Детска плoщадка, беседка с барбекю, места за отдих, фитнес уреди на открито;
  • Изцяло изградена модерна инфраструктура, телекомуникационна обезпеченост, обособени паркоместа на открто към всеки апартамент или обособен закрит паркинг към част от сградите в комплекса;
  • Непрекъснат контролиран достъп, ежедневна поддръжка на общите части, сезонно озеленяване, 24-часова охрана;
  • Хипермаркет „Кауфланд”;
  • Непосредствена близост до МБАЛ „Бургасмед“;
  • Продажби директно от инвеститора без посредник

Съни Хил – един от най-мащабните жилищни проекти в гр. Бургас, е повече от атракция за своите клиенти, тъй като е самостоятелен комплекс от затворен тип с най-високия за града стандарт. Името на проекта отразява особеностите на неговото местоположение с прекрасен, панорамен изглед към Бургаския залив и внушава идеята за модерен живот в градски условия, достатъчно отделен от ежедневието.

Разположен върху площ от 18,5 дка в югозападната част на града, в непосредствена близост до зелена зона „Съни Хил” е отлично комуникационно обезпечен с асфалтиран достъп до всяка една от структурите на комплекса.

Оригиналният архитектурен дизайн на сградите, ниската им гъстота, средната им височина предоставят на обитателите си качество на живот, с европейски стандарти. Разположението на стаите в апартаментите и техните квадратури, които варират от около 50 кв.метра до 120 кв.метра ще задоволят всеки вкус и предпочитание към новото, луксозно строителство. Архитектурата на всеки блок позволява, чрез обединение на маломерни апартаменти да се постигнат уникални жилища с луксозни параметри – до 400 кв.метра застроена площ. Денивелацията на хълмистия терен в източна посока предразполага към красивия морски изглед.

Всичко това предоставя реална възможност да закупите изгодно на цени от 43 500 евро нов апартамент в гр.Бургас в жилищен комплекс от затворен тип.

Продажбата на апартаменти се извършва в офиса на компанията в комплекс „Съни Хил”, блок 1.

Офис Продажби
Бургас 8000
Ул.”Слънчеви Хълмове”, №7
Комплекс „Съни Хил”, Блок 1
Моб. 0885 918 986
E-mail: office@sunnyhill-bg.comSH блокове свободни апартаменти

За визуализация архитектурата на предпочитания от Вас апартамент, моля кликнете върху съответния номер в листата – свободни апартаменти, по-долу.

СВОБОДНИ АПАРТАМЕНТИ:

Други проекти

  • Photo