Добре дошли в СЪНИ ХИЛ!

Намерете време за себе си и своите желания...!

Оставете позитивната емоция от правилния избор да превърне мечтите Ви за нов дом в реалност...!

Насладете се на живот в стил, комфорт и класа!

Искрено Ваши,
Екипът на „Съни Хил”                  Реализация

JOINT VENTURE OF EdR Real Estate (Eastern Europe) & ALBIS HOLDINGS BV.
За оптимална работа препоръчваме IE8+, Chrome, Firefox, Safari и Opera.
За Flash версията на страницата, моля кликнете тук


„Съни Хил 2” EАД има удоволствието да предложи на вниманието на настоящи и бъдещи клиенти на комплекс „Съни Хил” новите архитектурни предложения за блок 7 – предстоящо строителство.

При реализацията на всички сгради „Съни Хил 2” ЕАД следва традицията да предлага апартаменти завършени до ключ с прецизно подбрани елементи и детайли.


За последователно разглеждане на визията на блок 7, етажните разпределения и планове кликнете върху изображенията по-долу.

Блок 7 – предстоящо строителство

Етажни разпределения - блок 7

Блок 7 – предстоящо строителство

Галерия

За да разгледате галерията от 42 снимки, кликнете върху произволна снимка.


   Апартаменти в Бургас директно от инвеститора?Апартамент в Съни Хил!Имот в Бургас на добра цена, без посредник !

Луксозно строителство

„Съни Хил” е самостоятелен жилищен комплекс от затворен тип луксозно, ново строителство, предлагащ имоти в Бургас с най-високия за града стандарт. Оригиналният архитектурен дизайн на сградите, ниската им гъстота, средната им височина и луксозните параметри на апартаментите в тях предоставят на своите обитатели качество на живот с европейски стандарти.

16

Aпартаменти с акт 16

Квадратурите на апратаментите с акт 16, които варират от около 60 кв.метра за апартаменти с една спалня, до 120 - 150 кв.метра за апртаменти с две спални, ще задоволят всеки вкус. Уникалните апартаменти на подпокривно ниво във всеки блок са оформени, като луксозни жилища, тип пентхауз с прилежащи обширни тераси. „Съни Хил” продава собствените си апратменти в Бургас без комисионна за купувача и без посредник. Продажбата на апратаментите се извършва в офиса на компанията в комплекс „Съни Хил”, блок 1, ап.15 – Моделен апартамент.

Жилищен комплекс

„Съни Хил” е жилищен комплекс привлекателен за всеки, който иска да се радва от една страна на градския стил на живот, а от друга – на живота в благополучие. Името на проекта отразява особеностите на неговото местоположение с прекрасният, панорамен изглед към Бургаския залив. Сред основните предимства на комплекса са : място за релакс и срещи с приятели в беседка с барбекю, сред ухайни растения, детска площадка и фитнес уреди на открито, както и открит басейн, предлагащ живителна прохлада и приятни емоции през горещите летни дни.

Локация

Разположен върху площ от 18,5 дка в югозападната част на града, в непосредствена близост до зелена зона „Съни Хил” е отлично комуникационно обезпечен с асфалтиран достъп до всяка една от структурите на комплекса и директен излаз към бул. „Тодор Грудов”, който осигурява лесен достъп до централната част на Бургас, АМ Тракия и изходите на града.


Информация за Съни Хил:

 • Разположен сред зеленина, с живописна гледка към Бургаския залив;
 • Открит басейн , ситуиран в най-високата част на комплекса, дефинирана от денивилацията на хълмистия терен;
 • Детска плащадка, беседка с барбекю, места за отдих, фитнес уреди на открито;
 • Изцяло изградена модерна инфраструктура, телекомуникационна обезпеченост, обособени паркоместа на открто към всеки апартамент или обособен закрит паркинг към част от сградите в комплекса;
 • Непрекъснат контролиран достъп, ежедневна поддръжка на общите части, сезонно озеленяване, 24-часова охрана;
 • Хипермаркет „Кауфланд”;
 • Непосредствена близост до МБАЛ „Черноморска”;
 • Продажби директно от инвеститора без посредник

Съни Хил – най-новият и най-мащабен жилищен проект в гр. Бургас, е повече от атракция за своите клиенти, тъй като е самостоятелен комплекс от затворен тип с най-високия за града стандарт. Името на проекта отразява особеностите на неговото местоположение с прекрасен, панорамен изглед към Бургаския залив и внушава идеята за модерен живот в градски условия, достатъчно отделен от ежедневието.

Разположен върху площ от 18,5 дка в югозападната част на града, в непосредствена близост до зелена зона „Съни Хил” е отлично комуникационно обезпечен с асфалтиран достъп до всяка една от структурите на комплекса.

Оригиналният архитектурен дизайн на сградите, ниската им гъстота, средната им височина и луксозните параметри на апартаментите в тях предоставят на обитателите си качество на живот, с европейски стандарти. Разположението на стаите в апартаментите и техните квадратури, които варират от около 60 кв.метра до 150 кв.метра ще задоволят всеки вкус и предпочитание към новото, луксозно строителство. Уникалните апартаменти на подпокривно ниво във всеки блок са оформени, като луксозни жилища, тип пентхауз с прилежащи обширни тераси. Денивелацията на хълмистия терен в източна посока предразполага към красивия морски изглед.

Всичко това предоставя реална възможност да закупите изгодно на цени от 32 000 евро нов, луксозен апартамент, до ключ в гр.Бургас в жилищен комплекс от затворен тип.

„Съни Хил” продава собствените си апартаменти в Бургас без комисионна за Купувача.

Своеобразното местоположение с прексрасен панорамен изглед, просторните зелени площи във вътрешността на комплекса, прекрасният открит басейн, детската площадка, местата за отдих, фитнес уредите на открито и обособените паркоместа са сред основните предимства на Съни Хил. Обитателите на селището имат възможност да се възползват също и от модерна инфраструктура, телекомуникационна обезпеченост и сигурния живот на място, което има контролиран достъп.

Проектът е разработен от Joint Venture на EdR Real Estate (Eastern Europe), които са една от най-авторитетните банкови и финансови групи в Европа, както и от Албис Холдингс БВ, чиито акционери имат почти 40-годишен опит в строителството и бизнес развитието в страни от Европа, Африка и Израел. Така на базата на солидният си опит и мащабна, предварителна подготовка JV реализира успешно проекта „Съни Хил”, като даде възможност на своите клиенти да се радват на първокласен жилищен комплекс.

Продажбата на апартаменти се извършва в офиса на компанията в комплекс „Съни Хил”, блок 1, ап.15 – Моделен апартамент.


Планове на сградите в комплекс „Съни Хил“ – идеен проект. Одобрените инвестиционни (технически) проекти са на разположение за преглед в офиса на отдел „Продажби“ в комплекса – бл. 1, ап. 15 – моделен апартамент.

Моля използвайте desktop версия на Chrome или Mozilla браузър за разглеждане на планове и свободни апартаменти.

Get Adobe Flash player

Свободни апартаменти

 1. Блок 1 – ап.8, ап.16, ап.29, ап.30, ап.32
 2. Блок 2 – ап.8, ап.17, ап.30, ап.32
 3. Блок 3 - ап.17
 4. Блок 4 - ап.9, ап.17, ап.29
 5. Блок 5 – ап.1, ап.6
 6. Блок 6 – ап.1, ап.6
 7. Блок 9 – ап.8
border

Други проекти

 • Photo